Paarden pension

Wij bieden pension voor paarden en pony’s.

Stalgeld Paard 250,- euro
Stalgeld Pony 220,- euro

Uw paard krijgt 2x daags krachtvoer en 2x daags hooi. U paard of pony krijgt zoveel voer als nodig is, overleg is altijd mogelijk.
We hebben op onze stal ruime boxen, verlichte buitenrijbaan, verlichte longeerbak, wasplaats , interne zadelkamer en diverse poetsplaatsen . De paarden krijgen dagelijks weidegang van 1 mei tot 1 oktober. De paarden worden s óchtends buitengezet en
s’ middags weer binnen gezet.
Van 1 oktober tot 1 mei, gaan de paarden en pony’s naar buiten als het weer het toelaat. Wij streven naar meerdere keren per week naar buiten op de weide. Op de weide krijgen ze hooi en of wortels. Er is een koffiekamer met een automaat met koffie , thee en warme chocomel. Ook is er een toilet aanwezig. U krijgt 1 pak vlas per week en u mest zelf uit. Ook is er een mogelijkheid dat u stal tegen een vergoeding uitgemest wordt door een van onze medewerksters. Om de week op dinsdag is er een hoefsmid op ons bedrijf aanwezig. We hebben goede buitenrij mogelijkheden , we zijn gevestigd aan de rand Het Stuitbos en vlakbij Park Lingezegen.
Op ons bedrijf zijn meerdere KNHS gediplomeerde instructrices aanwezig waar u les van kunt nemen. U mag ook uw eigen instructeur meenemen. Ook is er een plek te huren voor het stallen van uw trailer.

We zijn dagelijks geopend van : 8.00 tot 22.00
Op zondag van : 9.00 tot 18.00

Wilt u meer weten of heeft u vragen, neem dan gerust contact met ons op.